1.0 Faruq Jamil Trading Data Peribadi dan Dasar Privasi

Terima kasih kerana mengunjungi kami dalam talian di www.faruqjamil.com. Sekiranya anda terus melayari dan menggunakan laman web ini, anda bersetuju untuk mematuhi dan terikat dengan Faruq Jamil Trading (AS0375778-M) atau syarikat gabungannya ("Faruq Jamil Trading", "Syarikat", "kami", "kami ", atau" kami ") Dasar Privasi dan Perlindungan Data Peribadi (" Dasar Privasi ").

Faruq Jamil Trading melihat dan melayan Data Peribadi anda dengan serius. Oleh itu, kami telah mengembangkan Dasar Privasi yang memandu bagaimana Faruq Jamil Trading mengumpulkan, memproses, menggunakan, mendedahkan, memindahkan dan menyimpan Data Peribadi anda. Sila kaji Dasar Privasi ini dan fahami hak anda mengenai perkara ini.

Kecuali dinyatakan sebaliknya, Dasar Privasi semasa kami berlaku untuk semua maklumat yang kami ada mengenai anda dan akaun anda. Untuk tujuan Dasar Privasi ini, rujukan ke Data Peribadi merangkumi "maklumat yang dapat dikenal pasti secara peribadi." Sekiranya anda memilih untuk mengunjungi Laman Web, lawatan anda dan sebarang perselisihan mengenai privasi tunduk pada Dasar Privasi ini dan Terma dan Syarat Laman Web kami.

Perlindungan data adalah perkara yang dipercayai dan privasi anda penting bagi kami. Oleh itu, kami hanya akan menggunakan nama anda dan maklumat lain, yang berkaitan dengan anda dengan cara yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini. Kami hanya akan mengumpulkan maklumat sekiranya perlu bagi kami untuk melakukannya dan kami hanya akan mengumpulkan maklumat sekiranya relevan dengan urusan kami dengan anda.

Kami hanya akan menyimpan maklumat anda selama kami dikehendaki oleh undang-undang atau yang relevan untuk tujuan yang dikumpulkan.

Anda boleh melayari laman web dan melayari tanpa perlu memberikan maklumat peribadi. Semasa lawatan anda ke Laman web ini, anda tetap tidak dikenali dan tidak dapat kami kenal pasti melainkan anda mempunyai akaun di Laman web ini dan log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan anda.

 
2.0 Pengumpulan Maklumat Peribadi

Faruq Jamil Trading tidak menjual, berkongsi atau memperdagangkan maklumat peribadi pelanggan yang dikumpulkan dalam talian dengan pihak ketiga.
Maklumat peribadi yang dikumpulkan dalam talian hanya akan didedahkan dalam kumpulan kami untuk kegunaan dalaman sahaja.
Semasa anda membuat akaun Faruq Jamil Trading, maklumat peribadi yang kami kumpulkan termasuk:

- Nama
- Alamat penghantaran
- Alamat emel
- Nombor telefon
- Nombor telefon
- Tarikh lahir
- Jantina


Maklumat peribadi yang kami kumpulkan dari anda akan digunakan dalam beberapa atau semua cara berikut:

- Untuk menyampaikan produk yang telah anda beli dari Faruq Jamil Trading
- Untuk memberitahu anda mengenai penghantaran produk dan untuk tujuan sokongan pelanggan
- Untuk memberi anda maklumat produk yang relevan
- Untuk memproses pesanan anda dan memberi anda perkhidmatan dan maklumat yang ditawarkan melalui laman web kami dan yang anda minta
- Selanjutnya, kami akan menggunakan maklumat yang anda berikan untuk menguruskan akaun anda dengan kami; mengesahkan dan melakukan transaksi kewangan berhubung dengan pembayaran yang anda buat dalam talian; audit muat turun data dari laman web kami; memperbaiki susun atur dan / atau kandungan halaman laman web kami dan menyesuaikannya untuk pengguna; mengenal pasti pelawat di laman web kami; menjalankan kajian mengenai demografi pengguna kami; menghantar maklumat yang menurut kami mungkin berguna atau yang anda minta daripada kami, termasuk maklumat mengenai produk dan perkhidmatan kami, dengan syarat anda telah menyatakan bahawa anda tidak keberatan untuk dihubungi untuk tujuan ini

Kami mungkin memberikan nama dan alamat anda kepada pihak ketiga untuk membuat penghantaran produk kepada anda (contohnya kepada kurir atau pembekal kami).

Apabila anda mendaftar sebagai pengguna di laman web Faruq Jamil Trading, kami juga akan menggunakan maklumat peribadi anda untuk mengirimi anda bahan pemasaran dan / atau promosi dari semasa ke semasa. Anda boleh berhenti berlangganan maklumat pemasaran kapan saja dengan menggunakan fungsi berhenti berlangganan dalam bahan pemasaran elektronik.

Maklumat pesanan sebenar anda mungkin disimpan bersama kami tetapi atas sebab keselamatan tidak dapat diambil terus oleh kami. Walau bagaimanapun, anda boleh mengakses maklumat ini dengan masuk ke akaun anda di Laman web ini. Di sini anda dapat melihat perincian pesanan anda yang telah selesai, pesanan yang terbuka dan pesanan yang akan segera dihantar dan mentadbir butiran alamat anda, butiran bank dan surat berita apa pun yang mungkin anda langgani. Anda berjanji untuk memperlakukan data akses peribadi secara sulit dan tidak menyediakannya kepada pihak ketiga yang tidak dibenarkan. Kami tidak akan bertanggungjawab atas penyalahgunaan kata laluan kecuali penyalahgunaan ini adalah kesalahan kami.


3.0 Mengemas kini Maklumat Peribadi Anda

Anda boleh mengemas kini maklumat peribadi anda kapan saja dengan mengakses akaun anda di laman web Faruq Jamil Trading.


4.0 Keselamatan Maklumat Peribadi Anda

Faruq Jamil Trading memastikan bahawa semua maklumat yang dikumpulkan akan disimpan dengan selamat dan selamat. Kami melindungi maklumat peribadi anda dengan:

- Mengehadkan akses ke maklumat peribadi
- Menyelenggara produk teknologi untuk mengelakkan akses komputer yang tidak dibenarkan
- Memusnahkan maklumat peribadi anda dengan selamat apabila tidak diperlukan lagi untuk tujuan penyimpanan rekod kami


5.0 Pendedahan Maklumat Peribadi

Kami tidak akan berkongsi maklumat anda dengan organisasi lain selain syarikat berkaitan dan pihak ketiga yang berkaitan secara langsung dengan penghantaran produk yang telah anda beli dari laman web Faruq Jamil Trading. Dalam keadaan luar biasa, Faruq Jamil Trading mungkin diminta untuk mengungkapkan maklumat peribadi, seperti ketika ada alasan untuk mempercayai bahawa pendedahan itu diperlukan untuk mencegah ancaman terhadap kehidupan atau kesihatan, atau untuk tujuan penguatkuasaan undang-undang. Faruq Jamil Trading komited untuk mematuhi Akta Privasi dan prinsip Privasi Nasional.

Sekiranya anda yakin bahawa privasi anda telah dilanggar oleh Faruq Jamil Trading, sila e-mel ke support@faruqjamil.com dan kami akan menyelesaikan masalahnya.
 
6.0 Pengumpulan Data Komputer

Semasa anda mengunjungi Faruq Jamil Trading, pelayan syarikat kami akan merakam secara automatik maklumat yang dihantar oleh penyemak imbas anda setiap kali anda melayari laman web. Data ini mungkin merangkumi:

- Alamat IP komputer anda
- Jenis penyemak imbas
- Laman web yang anda lawati sebelum anda datang ke laman web kami
- Halaman dalam Faruq Jamil Trading yang anda lawati
- Masa yang dihabiskan untuk halaman, item dan maklumat yang dicari di laman web kami, masa dan tarikh akses, dan statistik lain.

Maklumat ini dikumpulkan untuk analisis dan penilaian untuk membantu kami memperbaiki laman web kami dan perkhidmatan dan produk yang kami sediakan. Data ini tidak akan digunakan bersama dengan maklumat peribadi lain.

Sebagai sebahagian daripada perkara di atas, Faruq Jamil Trading dapat menggunakan fitur Google Analytics berdasarkan Iklan Paparan, termasuk tetapi tidak terbatas pada yang berikut: Pemasaran ulang, Pelaporan Tayangan Rangkaian Paparan Google, Integrasi Pengurus Kempen DoubleClick, dan Demografi dan Analisis Minat Google Analytics. Dengan menggunakan Tetapan Iklan Google (https://www.google.com/settings/ads), Anda dapat memilih keluar dari Analitis Google untuk Iklan Paparan dan menyesuaikan iklan Rangkaian Paparan Google.

Faruq Jamil Trading juga menggunakan Pemasaran Semula dengan Google Analytics untuk beriklan dalam talian; vendor pihak ketiga, termasuk Google, boleh memaparkan iklan Faruq Jamil Trading di laman web di seluruh Internet. Faruq Jamil Trading dan vendor pihak ketiga, termasuk Google, menggunakan kuki pihak pertama (seperti kuki Analitis Google) dan kuki pihak ketiga (seperti kuki DoubleClick) bersama-sama untuk memaklumkan, mengoptimumkan, dan menayangkan iklan berdasarkan pelawat ' lawatan lalu ke Faruq Jamil Trading, serta melaporkan bagaimana tayangan iklan, penggunaan perkhidmatan iklan lain, dan interaksi dengan tayangan iklan dan perkhidmatan iklan ini berkaitan dengan kunjungan ke Faruq Jamil Trading.

 
7.0 Perubahan pada Dasar Privasi

Faruq Jamil Trading berhak untuk mengubah dan mengubah Pernyataan Privasi pada bila-bila masa. Sebarang perubahan pada dasar ini akan disiarkan di laman web kami.


8.0 Aduan mengenai Kerahsiaan

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan cara kami menangani pertanyaan atau aduan anda, sila hantarkan e-mel kepada kami ke support@faruqjamil.com